Layslive

De vier meest voorkomende knopen:

shop

Mannen denken dat ze geen kleren nodig hebben. Maar dat hebben ze wel. Herenmode begint bij je stropdas.

Elke das kan een man onderscheiden, vooral als het een kwaliteitsdas is. Er is een groot verschil tussen een das die er OK uitziet en een die er fantastisch uitziet. en, nog dramatischer, er is een verschil tussen een das die er slecht uitziet en een die er fantastisch uitziet.

Een das die er OK uitziet kan een beetje gedateerd zijn, of gemaakt van inferieure materialen; vergelijkbaar bijvoorbeeld met een das met een ouderwetse gesp. Het is een feit dat dassen een overhemd, pak of jasje er ouderwets of gefabriceerd uit kunnen laten zien, dat wil zeggen van slechte kwaliteit. Vaak kan een heel klein detail, zoals een smalle stropdasknoop of een smalle zak, een enorm presentatieverschil maken in uw kleding en uitstraling.

Een man die het een en ander van herenmode afweet, van de onze houdt en onze stijlen draagt, zal een beetje extra werk aan zijn das op prijs stellen. Zoals een vrouw een beetje gel gebruikt om een kreukvrij en perfect make-uplijntje te krijgen, kan een man hetzelfde doen met een das.

Hier is ons geheim over de vier meest voorkomende knopen:

De vier-in-hand knoop is de gemakkelijkste knoop om te leggen, en misschien wel de meest veelzijdige. Hoewel hij het mooist staat bij een middelzware stof, kan deze knoop ook een licht pak of een gekleed overhemd aan. Door zijn vorm past hij goed bij de meeste overhemdstijlen. Het doel van deze knoop is om een visueel interessantere dasknoop te verkrijgen. Zonder deze knoop, zal je beperkt zijn tot het dragen van slechts één of twee soorten dasknopen. Met deze knoop draagt u twee soorten knopen…één voor het lichaamstype en één voor de stijl.

Als u de voorkeur geeft aan een traditionele uniformlook, maar een beetje bang bent om een wilde dasknoop te maken, overweeg dan de halve Windsor knoop. Een grootmoeder zou trots zijn. Het is een klassieke look die het waard is om te behouden. Half-Windsor geknoopt met een recht uiteinde en een brede buitenknoop (de niet-scharnierende kant) hebben een losse-maar-structurele look en een goed uitziende afwerking. Dit is een goede keuze voor een verscheidenheid van gelegenheden.

Onze nummer 1 knoop is de Four-in-Hand. Het doet wonderen op een overhemd in kleinzoonstijl. Om deze look te krijgen, leg je de stropdas over de voorkant van je onderarm en knoop je de bovenste buitenste knoop. Kruis de twee langste randen van de stropdas over je rechterschouder en onder je rechterarm. Trek de onderste punt van de stropdas iets naar rechts tot aan de schouder en ongeveer halverwege je rug. Maak je geen zorgen over de lengte. Doe het gewoon. De verticale middennaad zal hem op zijn plaats houden.

Onze nr. 2 knoop is de Windsor. Hij doet de kerning voor je, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de inhoud van je outfit. De Windsor is een gekledere versie van de four-in-hand en is een uitstekende keuze voor allerlei gelegenheden, hoewel een pak er hierdoor wel een beetje “off” uitziet, vooral als je hem draagt over een paar witte schoenen met een pik-faced (of groot) paar. De Windsor geeft de indruk van een pakjas. Dat is wat jongens willen. Wat meisjes echt willen is een meer bos-achtige look.

Onze nr. 3 knoop is de halve windsel. Het is veruit de meest gevraagde van het seizoen. (Het doel van deze knoop is om een bredere en minder “drukke” knoop te krijgen, vergelijkbaar met de drie rammen die gedurende een groot deel van de laatste driekwart eeuw gangbaar waren. Om dit te bereiken, trek je het onderste uiteinde helemaal naar rechts, over je borst heen. Trek dan de twee langste uiteinden achter je schouder. Instant glamour.

En daar heb je het – onze gewaardeerde Top Vier knoop. Elke knoop is uniek, een bijzondere uitdrukking van individualiteit en stijl. Het is ook onmogelijk om te verknoeien – een must voor het leven, een meesterwerk van de mode.

Wat is het volgende? Bespreek onze knoop keuzes en geef het wat spel. We zullen er naar kijken in onze komende Sex Moves update. En, natuurlijk, moet je meedoen aan onze weddenschap: doe je mee aan dit unieke experiment? Je weet dat je dat wilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.