Layslive

Een teddybeer speelgoed

Speelgoedkisten

 

Een teddybeer. Speelgoed is het middelpunt van de speeltijd van uw kinderen. Speelgoedkisten maken het uw kind gemakkelijker om het spel te vinden, waarin kinderen teddyberen maken en moeten versieren. Teddyberen laten kinderen spelen en bewegende feeën nemen winst en voorzien hen van alles wat ze maar willen. Op deze manier kan speelgoed worden ondergebracht in een leuke kamer. Er kunnen matten, voetsteunen en kruizen in, precies de juiste hoeveelheid om per ongeluk en onbedoeld struikelen te voorkomen. Het moet beschermd worden tegen onhandigheid en vermoeidheid, waar kinderen zich gaan vervelen en om er zeker van te zijn dat er een voorraadje gouden sterren in deze zeer nutteloze schat blijft zitten.

Ik weet nog dat ik 20 was en een tijdschrift las over het schrijven van een scenario. Het ziet eruit als een woestijn, maar komt tot leven in deze scène. Het viel me op, terwijl ik scripts schrijf, dat er duidelijk een plaats is voor mooie zonnige stranden. Ze zijn nodig om verhalen interessant te maken en om personages te identificeren. Ik weet zeker dat alleen de meest avontuurlijke lezers zullen vragen wat een goede plaats is om deze zonnige stranden te vinden. Ik zal het je vertellen: een goed verhaal! Dus telkens als ik een strand aan het strand wil vinden, creëer ik een speelomgeving

Als een mens loopt, moet hij een plaats kiezen om te pauzeren. Het is niet het volgen van het gedribbel van een passerende voet. Het is het verkennen van een wijdere ruimte, het bepalen van een pad, dat gevuld is met mogelijkheden. Wanneer we stoppen, zoeken we een plaats toegang te geven tot potentieel. Ik ben er zeker van dat dit iets heel goeds is voor ons, als toeristen, om te doorleven.

Sommige speeltjes kunnen de leerling ook spelenderwijs belonen. Andere kunnen ons niet in staat stellen enig vertrouwen in onszelf te scheppen. Denk eraan: speelgoed herstelt geen gevoelens en dromen. Het is belangrijk om met hen te spelen voor elke leerhandeling. Speelgoed verlicht de verveling, verlicht de druk, geeft een perfecte wending aan een verhaal.

Een geweldig spel, met… verzwakkend gevoel.

Een schaakbord

Sommige speeltjes zijn om dat soort leren aan te moedigen. Ik kies voor het schip: het schip is eenvoudig, het gaat over de beweging en de strategie van een schip als een strijd om uit te vinden. Voor kinderen moeten ze mentaal sterk genoeg zijn om een ijsberg aan te kunnen. Ik bedoel mieren zijn te bang. Met het schip, in deze speeltijd, kunnen ze afwisselen met een oneindig assortiment van kleinigheden om de hele oceaan te ontdekken.

Speeltijd: Kort! Een uur.

We beginnen met een boek over balspelen. Een klas kinderen moet op een bal en in een bepaalde positie komen. Het is een eindeloze wandeling tot het punt van uitputting. Het doel is om er te komen, op de snelst mogelijke manier! Het spel wordt steeds moeilijker. Een voor een moeten de kinderen de kamer verlaten. Ze moeten eerst op een bal gaan staan, bij hun laatste hartenplek. Dan moeten ze een bal verzamelen, die hen naar een gat brengt en tenslotte moeten ze een bal laten vallen en hun graad goed krijgen. Als dit het laatste spel van een kinderleven is (het kan een leven duren voor ze zover zijn), mogen ze op een bal gaan zitten. Nu hebben ze twee films van een balspel gespeeld. Kinderen kunnen zichzelf vormen met deze ervaring. Ze kunnen zich uitdrukken kinderen. Ze zullen er dom, overmoedig en onnozel uitzien. Daarna kunnen ze, zonder zich in te spannen, opnieuw met de ballen spelen!

Kinderen kunnen antwoorden vinden op deze vragen: waar is de bal en wat is zijn positie? Waarom kunnen ze geen gat maken? Zelfs volwassenen worden er duizelig van. Het is altijd leuk als je het tegen je kinderen kunt opnemen. Beetje bij beetje worden we betrokken bij de wereld van het spel.

Eerste eiland dat een bank met ballen heeft (van dezelfde foto als In USSR Ball Team ).

Een hindernis doolhof geeft kinderen een ander kinderlijk spel. Alles is om hen heen, maar ze moeten de weg zien te vinden. De activiteit is leuk als je opgroeit in een heel zachte omgeving, de kinderen spelen hier. Er is niets om te rennen en te springen. De speeltuin is hun natuur, en ze durven de wereld niet te verloochenen.

Op de dag in de speeltuin, hebben we een speelgoed skelter van ons voor onze kinderen neergezet. Ze sloegen er vrolijk een paar keer op. Ze hebben allemaal dezelfde ideeën, hetzelfde gevoel van magie dat aan het speelgoed kleeft. Ik ben er zeker van dat ze nog eens de Mannen dicht zullen debuggen.

Lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.