Layslive

Hoe kies je de juiste pop?

Waldorf poppen

 

Het probleem is, voor mij, dat deze kleren niet op dezelfde manier zijn gemaakt als de echte. De haren zijn aan het lichaamsthema bevestigd in plaats van in het lichaam gebakken. De verf wordt op de kleding aangebracht en dan worden ze over of onder het lichaam genaaid. Het resultaat is een perfecte replica, zelfs tot aan de zweetflitsen op het gezicht toe. Het probleem hierbij is dat de pop geen Engels zal spreken, minder vingers en tenen heeft, en gefrustreerd zal raken door uw kind dat de pop in het lichaam douwt.

Een ander probleem is dat de Waldorf pop kan weigeren bepaalde kleren te dragen. Als uw dochter bijvoorbeeld een pop vindt met een pyjama aan, zal ze er niet mee willen spelen. Er is een bepaalde strekking over poppen en slapen die maakt dat kleine meisjes zich afkeren van poppen. Een andere reden is dat deze poppen worden geassembleerd zodra de speelpop de stereomachine verlaat de band stopt met werken. Het maakt niet uit hoe vaak het meisje naar de film gaat, ze zal altijd dat beeld associƫren met de pop, en het zal in haar psyche geprogrammeerd worden, wat extreme angst veroorzaakt.

Nog een andere reden heeft te maken met de emotionele impact. Wanneer je een klein meisje een pop geeft, wordt het bedrukt met haar geluk en haar toekomst. Het zal als een liefhebbende vader voor haar zijn. Ze zal de pop niet haten, maar ze zal iets haten dat haar weghaalt bij haar vader en moeder. Het weghalen van de pop zal haar vader ongerust maken. Het zal als een signaal voor haar zijn om bij haar weg te gaan. Haar toekomst zal somber zijn als ze bij haar vader blijft.

U kunt deze toekomst vermijden door uw kind een pop te geven. Zelfs kleine meisjes kan kinderlijk spel worden bijgebracht en het belang van het delen van speelgoed. Als een klein meisje echt dicht bij haar staat, zal ze veel meer bereid zijn om te spelen met een pop die ze kan knuffelen en waarmee ze kan spelen, dan met een pop die ze zichzelf moet dwingen om mee te spelen. Het is veel gezonder voor je kleine meid om een pop te hebben om mee te spelen, dan iets dat buiten haar bereik ligt.

Het mooie is dat je bij het uitzoeken van poppen heel wat keuzemogelijkheden hebt. Zelfs kleine meisjes worden niet in een hokje gestopt. Daarom kunt u een pop vinden die aantrekkelijk is voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt kiezen voor een pop die typisch Barbie is, of u kunt een pop vinden die een meer trendy uitstraling heeft.

Het beste aan de pop is dat u uw kind mee kunt nemen op een uitstapje naar een speelgoedwinkel en een winkelervaring kunt hebben die zij zich altijd zullen herinneren. U kunt een pop vinden die in de slaapkamer van uw kleine meid past, of u kunt er een vinden die bij de rest van de kamer past. U kunt er een vinden die de neutrale kleuren heeft om de kamer op een kinderlijke manier te schilderen, of u kunt er een vinden die een opvallende roze of paarse kleurstelling heeft. U vindt tal van opties op het type van de pop die uw kind wil.

Een jong meisje voelt zich op dit moment echt klein en speciaal. Ze weet dat haar ouders en oudere broers en zussen van haar houden en haar waarderen. Een jong meisje weet dat ze geliefd is omdat ze is zoals ze is. Een jong meisje voelt dat ze mooi is van binnen en van buiten door de manier waarop ze eruit ziet. Daarom wil ze zichzelf koesteren door haar eigen kleding en poppenkleding te maken. Niemand zal haar veroordelen voor het dragen van handgemaakte kleding. Deze kleding is net zo belangrijk als de kleding die ze ‘s morgens draagt.

Wees creatief met uw kleding en accessoires. Zorg ervoor dat u weet welke accessoires u het beste voor uw kind kunt kopen. Ze verdienen het om gewaardeerd te worden, net zoals ze het verdienen om in passende kleding te worden gekleed. Denk aan accessoires zoals handtassen, sokken, sjaals en andere artikelen. Deze artikelen kunnen het beste in een persoon naar boven brengen. Zorg ervoor dat u het beste presenteert wat u te bieden heeft, zodat de persoon zich nog specialer kan voelen.

Lees meer:

Vilt kunst

Meubelstoffeerderij Vlaardingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.