Layslive

Hoe maak je een prinses

Een beeldje, soms porselein genoemd, is een cilinder of trommel; het kan bestaan uit een hoofd, een lichaam en een omtrek.

Beeldhouwen is een van de vele kunsten waarvan de verschillende modellen en beeldhouwmethodes eindeloos zijn. kunstenaars gebruikenbjorn door harde was of plukken in een mal te blazen, deze vervolgens te boetseren en uit te hakken. Dit is een oude techniek van beeldhouwen, maar wordt nog steeds beoefend als een moderne beeldhouwtechniek. Veel beeldjes worden op deze manier gegoten, maar enkele worden geboetseerd door een beeldje rechtstreeks op een mal te blazen.

Modern beeldhouwgereedschap voor beeldjes omvat een verscheidenheid van voorwerpen zoals knutselbijen, punchpasta, schelpen, waskrijtjes, tandenstokers, staafjes en verfkwast. Sculpturen die met deze gereedschappen zijn gemaakt, worden vaak geplastificeerd, zodat zij verder kunnen worden gevormd tot een gewenst beeldhouwwerk. Voor beeldjes die in brons, steen en porselein zijn gegoten, gebruikten de beeldhouwers een verscheidenheid aan werktuigen.

Bij beeldjes die in porselein, steen en been zijn gegoten, gebruiken de beeldhouwers werktuigen die bestaan uit een knel, een staaf, en meestal een slijpmachine. De slijpmachine wordt gebruikt om het oppervlak van het materiaal af te schuren en zo het gewenste beeldhouwwerk te verkrijgen. In in been gegoten beeldjes bestaan deze werktuigen uit messen, bladen, afgietsels, en in zeer zeldzame gevallen, echte menselijke voeten, handen en tenen.

Bij het maken van een beeldje, zijn de volgende een aantal van de beeldhouw details om te overwegen:

1. De figuren. — Het beeldhouwen van de lichaamsfiguren is zeer essentieel als u wilt weten hoe het beeldje eruit ziet. U moet het zorgvuldig bestuderen om te weten hoe het moet bewegen en hoe het moet aanvoelen. Dit alles is gebaseerd op het beeldje dat u wilt maken.

2. De materialen — Je moet een materiaal kiezen dat compatibel is met het beeldje dat je wilt maken. Gewoonlijk is klei het beste en het komt in kleuren die natuurlijk zijn aan porselein. Hout, been en steen zijn ook goed. U kunt ook glova wax gebruiken als u uw beeldjes gietbaar, kleurrijk en stevig wilt maken. U kunt proberen fiberglead of silica kralen als u wilt uw beeldjes gieten email giethars.

3. De modus ofosing –U moet de modus van het kleuren van uw beeldjes te begrijpen. U moet de juiste kiezen afhankelijk van het thema van uw beeldjes. Bijvoorbeeld, zou u meer details moeten doen als u een prinsessenbeeldje maakt. Je moet het juiste materiaal voor uw beeldjes te kiezen.

4. De grootte en de vorm – De juiste grootte en de vorm van uw beeldjes zijn zeer belangrijk. Als je amatieve beeldjes wilt maken, moet je materiaal kiezen dat goed geboetseerd kan worden. Aan de andere kant, als u figuren van mensen wilt maken, leg dan niet de nadruk op de hoogte en de grootte van uw menselijke beeldje. De meeste beeldjes worden niet door ervaren beeldhouwers gemaakt. Zo, neigen zij om een korte vorm te hebben. Terwijl het menselijke beeldje gewoonlijk een hoogte van 3 tot 4 duim heeft, kan één of andere uitzondering voor het doel van sport bijvoorbeeld, of voor standbeelden worden gemaakt.

5. Het patroon en de kleuren –Dit zijn de vijf factoren die u moet overwegen wanneer u beeldjes wilt kopen. Aangezien de kleur het belangrijkste deel van de beeldjes is, is het beter om het in het begin te leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.