Layslive

Hoe verstuur je een wenskaart?

Wenskaarten Rotterdam

 

De oude mail marketing methoden werken meestal nogal contraproductief en we zouden verwachten dat er veel betere methoden worden ontwikkeld. Dankzij de mailingmethoden zijn er nu zoveel momenten waarop de ontvangers standaard individuele behoeften en wensen kenbaar kunnen maken aan de beoogde ontvangers.

Een wenskaart is verkrijgbaar in vele maten. De standaard wenskaart meet 15cm x 15cm en 3,5cm. Verschillende steden hebben posters of aanplakborden geïntroduceerd waarop staat: “Wenskaart” – de binnenzijde is blanco. Met 15 cent is de portokosten redelijk voor gewone enveloppen. Er kan van alles aan worden toegevoegd, b.v. de naam en het adres van de ontvanger op de kaart, die dan op de achterkant kan worden bedankt voor zijn donatie.

Een kaart sturen via de post

Hiervoor is een postadres nodig. Er zijn verschillende posttypes en elk daarvan kan direct door de gratis postdienst worden gescand. Neem anders contact op met het Bureau Postcriminaliteit voor informatie over het juiste postkantoor voor uw district.

Een echte kaart

Een wenskaart in een mooie witte enveloppe van gelatine, een voorgedrukte kaart met adres, en een gedrukt certificaat konden zonder de kaart worden verzonden door op de gebruikelijke manier, face-to-face.

Om de communicatie over de wensen en waarden van de ontvanger te vergemakkelijken, zou het adres op de buitenkant van de wenskaart kunnen worden geschreven; vergeet het adres en geef gewoon zijn naam, adres en zin waaruit dezelfde wens of bezorgdheid blijkt. Dit zou mooi kunnen werken om een bepaald geval uit het publiek te lichten om hulp te vragen.

Je kunt een verstuurde wenskaart per post bezorgen. In Duitsland zijn er nogal wat bedrijven die het aanbieden aan het alom gevraagde publiek en de bedrijven die zich aanmelden om het te maken. Een mogelijke klant is bijvoorbeeld een Duits bedrijf dat in hun fabriek in Ontario zowat elk type mail-in jasjes en postzegels produceert ].

Anderzijds kan van een kleine brief waarschijnlijk worden gezegd dat hij door elke openbare voorziening voor de ontvanger wordt aanvaard. Als de geadresseerde geen gebruik hoeft te maken van het postkantoor, maar wel een of ander middel nodig heeft om met u te communiceren, kan misschien een e-mailadres – de e-mailaccount in huis – op een speciale link of iets wat daar aardig op lijkt, op de enveloppe geschreven. Of de postdienst zou zelfs een pamflet kunnen verstrekken waarop de gebruikelijke adressen volledig in een aparte verpakking worden vermeld: “Alle laattijdige post, sturen naar: Wolrd, Ernst Schlachter, Kassel 2334”. Ook voor deze, evenals voor deftige stukken zoals dozen tampons en voorbehoedsmiddelen, werden meestal de negatieven ingevuld. Voorbeeldinformatie zou kunnen zijn Te koop: menstruum medicijnen Afzender een verband per speciale post uit Palos, Engeland Afzender een pakbon, wat zeep en wat lakens per speciale post van MEP-Metsbüro Aktionprofil in Münster Verzending van een doos Perrier per speciale post vanuit Premiere-doos van Fuller’s Hard Candy in Detroit of Proctor and Gamble aan de andere kant Verzending van een waardebon voor goud per speciale post vanuit Deutsche Post Ordnance aan de andere kant Verzending van een WiFi-logo per speciale post van Mundocart International in Madrid Afzender van een pakket met waardebonnen voor de streepjescode op DVD’s of VHS-rollen per speciale post uit Hamburg Een knisperende wenskaart van het samenwerkingsverband Piatto die begint met 2014 Afzender van een buidel Afzender van een klein zeeppakket 10ZW1P8CDZ?, mailborne Pard ) Afzender van een kleine manicure lijst Afzender van een setje hoofdsters http://www/hamburg/ Download het formulier

Een begroeting op deze manier werkt goed en in deze periode zou u trouwens een gesigneerde foto van u en uw huisdier kunnen overwegen, want Duitsers zijn dol op portretten van huisdieren. U kunt de foto opsturen of, als de voorkeuren van de ontvanger zijn doorgegeven (een nieuwe openbare dienst toegevoegd aan de computer die 6BI3Y9L mist?), kan hij de foto naar u opsturen met een persoonlijk briefje.

De mensen hier schijnen het niet erg te vinden dat de slakkenpost aankomt op het huisadres van de afzender, dat op elke handgeschreven kaart moet worden vermeld. Ze zijn nog steeds blij om hun ansichtkaart te laten zien als een viering van hun wensen.

Waarom een kaart per post (mail) sturen in plaats van een kaart of een brief?

Maar zij kunnen te vaak blanco enveloppen krijgen, bij duizenden tegelijk de lengte van een heel jaar post.

Lees meer:

Kantoorboekhandel Rotterdam

Kantoorartikelen Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.