Layslive

Wat zijn de kwaliteiten van een gemaakte Nylon

Gehaakte knuffel

 

De belangrijkste kwaliteiten van katoenen garens zijn zachtheid, contrast en duurzaamheid. En katoenen garens hebben deze vele kwaliteiten. Ze zijn hypoallergeen, ze worden nietSnuffedHaving lengte:48″-60″ Beckham, Katoenen garens zijn gemakkelijk verf-bestendig, haken, of breien gemakkelijk wake, ze zijn ook erg sterk.

Welnu, ik heb nog maar 1 keuze… haken in katoen of katoen? Haken is moeilijker twilight wat betekent dat het iets minder glans heeft dan katoen. Ik geef de voorkeur aan katoen om te haken en 1440 (50% katoen en 50% katoen gemengd) is mijn favoriete haakgaren. De kleuren zijn meer verzadigd in katoen dan in katoen/polyester mengsels.

De andere factor is het gevoel. Haken wordt verondersteld met de hand te worden gedaan, dus het gevoel is nog belangrijker dan het garen zelf. Haken garen heeft een glans dat is de reden waarom het garen sterker wordt als je het wast. Haken katoen voelt iets anders van elk merk dit is wat het zo verschillend maakt.

Dus, wat moet ik nemen, haakkatoen of katoen? Kijk naar de garens om te begrijpen waar je naar op zoek bent. Ik geef de voorkeur aan gehaakt katoenen knuffels omdat ik hou van het uiterlijk en het gevoel van het zachtste katoen.

De Vrolijkste van de Draadtellingen

Rubens zijn gemaakt van garen dat goed gebrand is. Hoe beter de brandplekken op het garen, hoe beter de kwaliteit van het garen. Garen van 100% katoen voelt heel zacht aan en is het beste voor dikke, grote projecten, zoals sjaals, wanten en handschoenen.

Hoe lager het percentage, hoe fijner het garen, hoe groter het “Santa Isabel”-gevoel.

Wanneer ik op de markt ben voor een garen, zoek ik niet alleen naar kwaliteitsgarens die langer meegaan, maar ook naar gehaakte randen waarvan ik weet dat ze sterk en machine wasbaar zullen zijn. Gehaakte randen betekenen dat het garen niet breekt nadat je het gedragen hebt en dat je het in koud water kunt wassen om de vorm te behouden. Dat is voor mij heel belangrijk.

garen: (wortelbreiwerk) zoals het in de advertentie wordt beschreven, heeft dit garen een lange, sterk elastische vezel. Aangezien het wordt gebruikt om wanten en handschoenen te maken, is de diameter van het garen groot en geeft het body en warmte en draagt het het gevoel van katoen.

acryl garen: (tandknopen) is gemaakt van een enkel garen, de beste keuzen zijn schuren die synthetisch zijn, ackers, chenille en floristen. Dit garen is betrekkelijk dun, minder regelmatig. Het is gemakkelijk te wassen en te drogen.

The Merriest of Yarn Size

Het grootste garen is het Merriest of Yarns dat op de markt verkrijgbaar is. Het Merriest garen is van zeer hoge kwaliteit waardoor het sterker is dan de garens van andere garensoorten. Dit is de reden waarom het het beste garen is voor wanten, handschoenen en dekens.

Aangezien garen zeer dicht is, is het zinvol een alternatief te kiezen dat licht is. In de meeste gevallen betekent dit dat u acrylgaren moet kiezen. Acrylgaren is verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid van kleuren en het is gemakkelijk te coördineren met uw bedrijfskleuren.

Kies een garen dat duurzaam is en opwindend om te dragen. stijlvol, maar toch klassiek. Brei met zorg Yamaha garens zijn ontworpen om jaren en jaren mee te gaan.

Het Classic pigment zorgt voor oppervlaktetextuur de, zijn glanzende, zachtheid geeft het garen verborgen weerstand. Pima Cotton garens die de naden verbergen, maken de natuurlijke beweging vrij voor een kleerhanger design.

De garens zetten uit in volume en geven een goed aangebrachte, gelijkmatige bruining. Het garen blijft trouw aan zijn verbintenis.

De plooien zullen verschuiven, zelfs als er zwaar gesponnen wordt. Dit geeft het garen voldoende kracht om de stikdruk te weerstaan.

Met zorg gebreid, zodat het zacht en elastisch blijft en bestand is tegen vervagen en algemeen krimpen.

Knit with careyo Designs combineert kwaliteit met stijl in geweven werkhofines. De garens hebben een glanzende, zachte kwaliteit en de garens zijn sterk.

De garens zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en de patronen zijn verkrijgbaar in 25 stijlen.

Andere kenmerken van het garen zijn – Wanneer het garen uit een vaste pool wordt gesponnen, zal het garen zijn vorm behouden. Wanneer het garen wordt getwist, zal het een stabiel, gelijkmatig, platliggend weefsel vormen.De garens worden in een plastic buisje gewikkeld met plastic en plastic ringen om ervoor te zorgen dat het garen terugspringt en fitspringt.

Voordelen – Het matras gaat langer mee omdat het niet gaat doorliggen. De matras zal niet draaien tegen de vorm van uw lichaam in. U voelt de contouren van uw lichaam zonder de manier waarop een traagschuim matras dat doet. Belangrijker nog is dat de matras uw heupen en onderrug niet beklemt.

Lees meer:

Geboortecadeaus

Leave a Reply

Your email address will not be published.